De heropening van Kippie Den Haag - Leyweg.

1 minuten lezen
25 maart 2022

Woensdag 17 november 2021 – DEN HAAG

Op woensdag 17 november was de heropening van Kippie Den haag – Leyweg. Nieuwe ondernemer Ray Hack kon niet wachten om aan de slag te gaan en het stokje over te nemen van Henk van der Hoeven.

“Na 30 jaar de winkel van Kippie gerund te hebben is het voor mij nu de tijd om het rustiger aan te doen.” vertelt Henk van der Hoeven, die 30 jaar lang franchisenemer bij KRS is geweest.

“Ik draag het stokje over aan een nieuwe ondernemer. Ik heb dit jarenlang met veel plezier mogen doen, nu is het de beurt aan Ray.”

Verhuizen en ombouwen
Gelukkig gaat Kippie gewoon door in Den Haag, op de Leyweg. Wel verhuist Ray met zijn nieuwe winkel naar een ander pand. De nieuwe Kippie-winkel is gebouwd in de nieuwe, eigentijdse huisstijl en is verhuist naar het overdekte gedeelte van het winkelcentrum.

“De opening hebben wij grootst gevierd. Na een hele tijd is mijn droom om een eigen winkel te runnen uitgekomen. Ik wil er dan ook helemaal voor gaan!” vertelt Ray, franchisenemer van Kippie Den Haag – Leyweg.

Vissie in Den Haag
Naast de nieuwe Kippie-winkel in winkelcentrum Leyweg is ook een Vissie-winkel gebouwd. Voor deze Vissie-winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Lijkt het jou iets om een Vissie-winkel te runnen op deze top locatie? Neem dan contact met ons op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief