De heropening van Kippie Dordrecht - Sterrenburg

1 minuten lezen
19 oktober 2022

Woensdag 12 oktober 2022 - DORDRECHT

Op woensdag 12 oktober was de heropening van Kippie Dordrecht - Sterrenburg. Vincent Kruis is franchisenemer van deze winkel en heeft lang naar de heropening van zijn winkel uitgekeken.

"Ik ben lange tijd werkzaam geweest bij Kippie Rotterdam - Hoogvliet en bij Kippie Dordrecht - Sterrenburg. Uiteindelijk heb ik de Kippie winkel in Sterrenburg overgenomen en ben daar nu een aantal jaar franchisenemer. De winkel was aan een opknapbeurt toe. Ik kon dus niet wachten om mijn winkel te verbouwen!" vertelt Vincent enthousiast.

Winkelcentrum Sterrenburg
De winkel vind je in het winkelcentrum Sterrenburg, dat in zijn geheel aan een stevige verbouwing onderhevig is. Er is een grote Jumbo Foodmarkt bijgekomen en het gehele centrum wordt verbouwd en opgeknapt.

"Ook mijn winkel was aan vervanging toe. We hebben de winkel uitgebreid en omgebouwd naar de nieuwe huisstijl van Kippie. De winkel is een stuk ruimer en ziet er erg modern uit. Ook mijn assortiment is uitgebreid. Nog meer lekkers voor al onze klanten!" vertelt Vincent.

vincent-kruis-kippie-sterrenburg

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief