De heropening van Kippie Gouda

1 minuten lezen
12 april 2022

Donderdag 10 maart 2022 – GOUDA

Op donderdag 10 maart was de heropening van Kippie Gouda. Ondernemer Johan Oudijk heeft in samenwerking met KRS en de vaste aannemer de winkel omgebouwd naar de nieuwe huisstijl.

“Na een hele lange tijd was de winkel toe aan een verbouwing. De winkel was nog in de oude huisstijl van Kippie. Nu is de winkel in een nieuw jasje gestoken. We kunnen er weer tegen aan!” vertelt Johan, franchisenemer van Kippie Gouda.

“De winkel is 1,5 week dicht geweest. We zijn dus gelukkig niet lang weggeweest voor onze klanten. De heropening hebben we gevierd met leuke acties.”

Oud en vertrouwd
Naast de huisstijl en uitstraling van de winkel is er niet veel veranderd. Er zijn nog steeds vers gegrilde (kip)producten verkrijgbaar bij Kippie Gouda. De toonbank wordt iedere dag gevuld met belegde broodjes, gegrilde borrelhapjes, spareribs, complete maaltijden, loempia's, de bekende Kippiepannen en ga zo maar door.

“De heropening hebben wij grootst gevierd. Onder andere de populaire kippenpoten en loempia's waren in de aanbieding. Ook kregen de eerste 50 klanten een gratis partyschotel met 30 hapjes.”  vertelt Johan.

kippie-gouda-nieuwe-stijl

 

heropening-kippie-gouda

 

Aanvullende pagina's:

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief