De heropening van Kippie Waddinxveen

1 minuten lezen
13 juni 2023

Donderdag 8 juni 2023 - WADDINXVEEN

Op donderdag 8 juni was het eindelijk zo ver. Na een verbouwing van enkele weken heropende de Kippie-winkel in Waddinxveen. Nelleke en haar man Jan zijn zo trots als een pauw op hun eigen grill- en maaltijdenwinkel. 

"Het is altijd mijn droom geweest om een eigen Kippie-winkel te runnen. Ik ben jaren werkzaam geweest bij verschillende Kippie-winkels, dus ik ken de formule door en door. Ik heb onder andere gewerkt bij Kippie Gouda, Ommoord en Papendrecht. Ook heb ik nog een tijdje bij Vissie gewerkt. Altijd wilde ik al een eigen winkel. Toen ik mijn man Jan ook eindelijk zo ver kreeg, gingen wij de uitdaging aan!" vertelt Nelleke de Niet vrolijk.

"Ik heb best een tijd geduld moeten hebben." vertelt Nelleke. "Ik wilde graag een eigen winkel, maar niet te ver van huis. In de omgeving waar ik vandaan kom zijn er al erg veel Kippie-winkels. Toen deed de kans zich voor om Kippie Waddinxveen over te nemen van de vorige eigenaar Daniël. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen!"

nelleke-en-jan-waddinxveen-kippie

Verbouwing en acties
De heropening werd afgelopen week goed gevierd. De winkel is ongeveer vier weken dicht geweest en helemaal omgebouwd naar de nieuwe huisstijl van Kippie. De winkel is fris en eigentijds. De klanten konden niet wachten om al het lekkers weer te komen halen.

"We hebben verschillende openingsacties gehouden. De eerste klanten kregen gratis partyschotels en ook deze week nog zijn de kippenpoten, snackbroodjes en loempia's scherp geprijsd!" vertelt Jan de Niet.

Kom dus gerust langs in de winkel om al het lekkers te proeven en om nog te profiteren van deze heropeningsacties.

De winkel van Nelleke en Jan vind je in winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief