De opening van Kippie Berkel en Rodenrijs

1 minuten lezen
6 december 2023

Woensdag 29 november 2023 - Berkel en Rodenrijs

Op woensdag 29 november was het eindelijk zo ver. Kippie Berkel en Rodenrijs opende haar deuren. De gloednieuwe winkel op het Westerplein in Berkel wordt gerund door Menno van der Goes. Een enthousiaste en gedreven Kippie-ondernemer.

"Voordat ik mijn winkel opende was ik werkzaam in een auto garage. Iets compleet anders, maar toch sprek het Kippie-concept mij enorm aan. Het was een droom om een eigen winkel te runnen. Nu is het eindelijk zo ver." vertelt Menno van der Goes.

"Ik heb een uitgebreide inwerkperiode achter de rug." vertelt Menno, franchisenemer van Kippie Berkel en Rodenrijs. "Ik heb weken lang stage gelopen bij Kippie Naaldwijk. Kippie Naaldwijk is een nieuwe Kippie-winkel en recent geopend. Van ondernemer Sjoerd heb ik veel geleerd. Hij kon me precies vertellen wat er allemaal op me af zou komen."

opening-kippie-berkel

Spetterende opening
De opening werd goed gevierd. Er waren verschillende acties. Klanten konden kennis maken met alle producten van Kippie.

"We hebben een spetterende opening gehad. Het Kippie-concept is hier in de regio bekend. Dat gaf een positief effect. Door middel van verschillende acties hebben we de klanten verrast met onze lekkere producten." vertelt Menno.

Kom dus gerust langs in de winkel om al het lekkers te proeven.

De winkel van Sjoerd vind je in winkelcentrum Westerplein in Berkel en Rodenrijs.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief