Nieuws

De opening van Kippie Heerlen

Geschreven door Sanne Hofman | 5 juni 2024

Woensdag 29 mei 2024 - Heerlen

Op woensdag 29 mei was het moment eindelijk daar: Kippie Heerlen opende haar deuren. Deze smakelijke toevoeging aan het Corio Center wordt geleid door de gedreven ondernemer Joost Vankan, en betekent de tweede Kippie-winkel in Limburg.

Feestelijke opening!
De feestelijke opening begon met een bruisende sfeer, waar buurtbewoners en Kippie-liefhebbers zich verzamelden om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn en te genieten van speciale aanbiedingen. De heerlijke geur van vers gegrilde kip vulde de lucht, waardoor de nieuwsgierigheid naar de nieuwe Kippie-winkel alleen maar toenam.

Joost Vankan, de enthousiaste ondernemer van Kippie Heerlen, verwelkomde de bezoekers met open armen. "Vóór de opening van mijn Kippie-winkel was ik werkzaam als supermarkt manager, iets totaal anders. Het concept van Kippie sprak me echter enorm aan en toen ik de oproep zag voor de winkel in Heerlen, wist ik het zeker: Dit moet ik gaan doen! Het runnen van mijn eigen winkel was een langgekoesterde droom die nu werkelijkheid wordt," deelde Joost.

De nieuwe Kippie-winkel is gevestigd in het Corio Center in Heerlen, een vernieuwde en verbouwde centrum.

Maak kennis met ons assortiment!
Het assortiment van de winkel is uitgebreid en divers, variërend van smakelijke kipkluifjes en heerlijke smaken kipsaté tot diverse maaltijden. Natuurlijk zijn ook de bekende Kippiepannen beschikbaar bij Kippie Heerlen, perfect voor het serveren van de lekkerste borrelhapjes op bijvoorbeeld feestjes en verjaardagen.

Tijdens de opening werden verschillende speciale aanbiedingen geïntroduceerd, waardoor klanten de kans krijgen om de producten te proeven en kennis te maken met de smaken en variëteit die Kippie te bieden heeft. De aanbiedingen in de winkel lopen nog t/m 8 juni. "We hebben een fantastische opening gehad. Het Kippie-concept is al bekend in de regio en wij zijn de 2e winkel in Limburg, wat een positieve impact had. Met diverse acties hebben we klanten verrast met onze heerlijke producten," aldus Joost.

Al met al was de opening van Kippie Heerlen een groot succes. Joost Vankan en het hele team kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in hun Kippie-winkel en hen kennis te laten maken met de lekkerste kipproducten!

Kom langs bij Kippie Heerlen! De openingstijden en andere details van de winkel zijn hier te vinden!