De opening van Kippie Naaldwijk

1 minuten lezen
26 september 2023

Woensdag 23 augustus 2023 - Naaldwijk

Op woensdag 23 augustus was het eindelijk zo ver. Kippie Naaldwijk opende haar deuren. De gloednieuwe winkel in winkelcentrum De Tuinen wordt gerund door Sjoerd Oortwijn. Een Kippie-ondernemer in hart en nieren.

"Voorheen was ik chefkok in een mooi restaurant. Ik heb dat jarenlang met veel plezier gedaan. Toch heb ik altijd de droom gehad om iets voor mij zelf te beginnen. Het Kippie-concept sprak mij aan. Ik heb het franchiseformulier ingevuld, ging op gesprek op het hoofdkantoor en zo is alles begonnen." vertelt Sjoerd Oortwijn.

"Ik ben goed begeleid en ingewerkt" vertelt Sjoerd, franchisenemer van Kippie Naaldwijk. "Ik heb weken lang stage gelopen bij Kippie Ommoord. Van Leen-Willem, franchisenemers van de winkel, heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Op het hoofdkantoor van Kippie heb ik kennis gemaakt met alle systemen en heb ik uitleg gekregen over de administratie en dergelijken. Zij ontzorgen mij zodat ik me volledig kan focussen op het werk in de winkel en op de klanten."

kippie-naaldwijk-sjoerd

Knallende opening
De opening werd goed gevierd. Er waren verschillende acties. Klanten konden kennis maken met alle producten van Kippie.

"We hebben een spetterende opening gehad. Het Kippie-concept is hier in de regio bekend, omdat het hoofdkantoor altijd in Poeldijk gevestigd was. Westlanders hebben een tijdje moeten wachten, maar kunnen nu eindelijk bij Kippie Naaldwijk terecht! " vertelt Sjoerd.

Kom dus gerust langs in de winkel om al het lekkers te proeven.

De winkel van Sjoerd vind je in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief