De opening van Kippie Nunspeet

1 minuten lezen
26 augustus 2024

Donderdag 7 augustus 2024 - Nunspeet

Op woensdag 7 augustus was het eindelijk zo ver: Kippie Nunspeet opende haar deuren. Het is de 64ste winkel van Kippie.

Feestelijk moment
Woensdag 7 augustus opende Kippie Nunspeet haar deuren en de opening was direct een groot succes! De nieuwe Kippie-winkel, gevestigd aan de Dorpsstraat 59 in Nunspeet, trok veel bezoekers die nieuwsgierig waren naar de heerlijke producten van Kippie. Van gegrilde kipproducten tot kant-en-klare maaltijden, alles is vers en gemakkelijk af te halen in de winkel.

De opening werd gevierd met diverse leuke acties voor de klanten. Zo waren er speciale openingsaanbiedingen en werden er proeverijen gehouden, waarbij bezoekers de kans kregen om verschillende Kippie-lekkernijen te proberen. Dit zorgde voor veel enthousiasme onder de bezoekers.

opening kippie nunspeet

Franchise bij Kippie
Franchisenemers Edwin en Heidi de Ruijter zijn ontzettend trots op hun nieuwe winkel. "Ik ben enorm trots op onze nieuwe winkel," zegt Edwin. "Er komt natuurlijk veel op je af tijdens zo’n openingsperiode, maar we worden fantastisch begeleid vanuit het hoofdkantoor. Dat geeft veel vertrouwen en rust." Het stel is blij met de enthousiaste reacties van de klanten en kijkt uit naar de toekomst in Nunspeet.

De opening is pas het begin van wat Kippie Nunspeet te bieden heeft. Het hele jaar door kunnen klanten profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen die wekelijks wisselen. Zo blijft er altijd iets leuks te ontdekken voor iedereen die houdt van makkelijke, verse en smakelijke maaltijden.

Heb jij al een kijkje genomen in deze nieuwe aanwinst voor Nunspeet? Kom langs bij Kippie Nunspeet en proef het zelf! Je vindt de winkel aan de Dorpsstraat 59, waar je zes dagen per week terecht kunt voor al het lekkers.

Kom langs bij Kippie Nunspeet! De openingstijden en contactgegevens van de winkel vind je hier!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief