De heropening van Kippie Den Bosch

1 minuten lezen
17 augustus 2023

Woensdag 9 augustus 2023 - DEN BOSCH

Op woensdag 9 augustus was het eindelijk zo ver. Na een verbouwing van enkele weken heropende de Kippie-winkel in Den Bosch. Jerry en zijn moeder Sandra Nusdorfer zijn zo trots als een pauw op hun eigen grill- en maaltijdenwinkel. 

"Na lange tijd oriënteren, veel gesprekken op het hoofdkantoor van Kippie, winkelbezoeken en meeloopdagen in bestaande Kippie-winkels, was het zo ver. Wij konden de winkel in Den Bosch overnemen van John en Irma Ceulemans. Zij hebben de winkel bijna 25 jaar gerund en gaan nu met pensioen. We waren meteen enthousiast en wilden deze topzaak heel graag zelf runnen." vertelt Jerry Nusdorfer.

"We zijn goed begeleid en ingewerkt" vertelt Sandra Nusdorfer, de moeder van Jerry. "We hebben weken lang stage gelopen bij Kippie Eindhoven. Van Roland en Jeroen, franchisenemers van de winkel, hebben wij alle kneepjes van het vak geleerd. Op het hoofdkantoor van Kippie hebben we kennis gemaakt met alle systemen en hebben we uitleg gekregen over de administratie en dergelijken. Zij ontzorgen ons zodat wij ons volledig kunnen focussen op het werk in de winkel en op de klanten."

jerry-sandra-nusdorfer-franchise-kippie

Verbouwing en acties
De heropening werd afgelopen week goed gevierd. De winkel is ongeveer vier weken dicht geweest en helemaal omgebouwd naar de nieuwe huisstijl van Kippie. De winkel is fris en eigentijds. De klanten konden niet wachten om al het lekkers weer te komen halen.

"We hebben verschillende openingsacties gehouden. De eerste klanten kregen gratis partyschotels en ook deze week nog zijn de kippenpoten, snackbroodjes en loempia's scherp geprijsd!" vertelt Jerry.

Kom dus gerust langs in de winkel om al het lekkers te proeven en om nog te profiteren van deze heropeningsacties.

De winkel van Jerry en Sandra vind je in winkelcentrum Helftheuvel in Den Bosch.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief