De opening van Kippie Den Haag - Savornin Lohmanplein

1 minuten lezen
12 april 2022

Woensdag 23 maart 2022 – DEN HAAG

Op woensdag 23 maart was de feestelijke opening van Kippie Den Haag – Savornin Lohmanplein. Na lang wachten konden we eindelijk de nieuwe Kippie-winkel openen. Het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein is verbouwd en onze winkel vind je in dit nieuwe gedeelte!

“We zijn al heel erg lang van plan om hier een Kippie-winkel te openen. De plek is erg goed. Het winkelcentrum werd verbouwd, vandaar dat we nu eindelijk de opening feestelijk kunnen vieren.”  vertelt Teus Vlot, franchisemanager bij KRS.

“De locatie is erg goed. Er lopen hier veel mensen die boodschappen komen doen en scholieren die een lekker broodje willen scoren.”

Feestelijke opening
Ronald Langstraat is franchisenemer van deze nieuwe winkel. Hij heeft voor de opening van zijn winkel stage gelopen bij meerdere andere filialen en zo erg veel ervaring opgedaan. Hij kan niet wachten om nu voor zichzelf te beginnen.

“De opening hebben wij groots gevierd. Na een hele tijd is mijn droom om een eigen winkel te runnen uitgekomen. Ik wil er dan ook helemaal voor gaan!” vertelt Ronald, franchisenemer van Kippie Den Haag – Savornin Lohmanplein.

Winkelbegeleiding
Ronald heeft gewerkt bij Kippie Schiedam en enkele weken stage gelopen bij Kippie Rotterdam - Ommoord. 

"Van de ondernemers van die winkels heb ik veel geleerd. Ook heb ik begeleiding gekregen voor, tijdens en na de opening van mijn winkel van medewerkers van KRS." vertelt Ronald. Hij werd dus niet zomaar in het diepe gegooid.

kippie-lohmanplein-den-haag-franchise

 

franchise-winkel-den-haag-kippie

 

Aanvullende pagina's:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief