KRS organiseert een succesvolle franchiseavond (maart 2019).

1 minuten lezen
25 maart 2022

Maart 2019 – HENDRIK IDO AMBACHT

Zoals ieder jaar organiseerde KRS in maart 2019 een succesvolle franchiseavond. Het theater in Hendrik Ido Ambacht werd afgehuurd en er werden verrassende sprekers uitgenodigd. Zowel franchisenemers als medewerk(st)ers kwamen bijeen en hadden een gezellige avond met elkaar.

“Ieder jaar proberen wij een franchiseavond te organiseren voor alle franchisenemers en winkelmedewerkers van Kippie en Vissie.” vertelt Sanne Hofman, al geruime tijd werkzaam bij KRS.

Tijdens zo’n franchiseavond worden er sprekers uitgenodigd die vertellen over zaken als klanttevredenheid en trends in de markt. Op een grappige, ludieke wijzen wordt er leerzame informatie overgebracht naar de ondernemers en hun collega’s.

Aan de slag in de winkel
Sprekers als Jos Burgers en André Trost zijn al eens te gast geweest bij KRS. Zij vertelden over hun specifieke klantreis in één van onze winkels en over hoe zij het maken van een fan base voor zich zien.

Na een franchiseavond gaan ondernemers vaak direct aan de slag in de winkel. Met frisse energie brengen ze nieuwe ideeën in de praktijk.

Uiteraard is er op een franchiseavond ook altijd de gelegenheid om collega franchisenemers te spreken en met elkaar bij te praten over zaken rondom de winkel en de organisatie.

“Zo’n avond voelt altijd als thuis komen. Eigenlijk is KRS één grote familie.” vertelt Teus Vlot, franchisemanager bij KRS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief