De opening van Kippie Purmerend

1 minuten lezen
13 december 2022

Woensdag 7 december 2022 - PURMEREND

Op woensdag 7 december was het zo ver, Kippie Purmerend opende haar deuren in winkelcentrum Eggert. Sander en Tamara de Beer zijn de trotse eigenaren van deze gloednieuwe winkel. Ze zijn klaar om er een succes van te maken!

"Ik ken het Kippie-concept al erg lang. Het heeft mij altijd geïnteresseerd. Op een dag dacht ik: ik trek de stoute schoenen aan en ga op gesprek bij KRS. Het was mijn droom om een eigen winkel te openen." vertelt Tamara, franchisenemer van Kippie Purmerend.

Van stage tot eigen winkel
Tamara en haar man waren na veel gesprekken en winkelbezoeken nog enthousiaster geworden over de Kippie-formule. Na een meeloopdag zagen zij dat het werk in de winkel ook echt bij hen past. De locatie in Purmerend werd een feit en de stage periode voor Sander en Tamara ging van start.

"We hebben stage gelopen bij bestaande Kippie-winkel. Ik zelf in Papendrecht en Tamara in Rotterdam. Daar hebben we de kneepjes van het vak geleerd. Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver. We openden onze eigen Kippie-winkel in onze woonplaats, Purmerend." vertelt Sander.

Feestelijke opening
De winkel opende met feestelijke acties. Verschillende producten zijn nog tot en met 17 december in de aanbieding. Ook staan de feestdagen voor de deur. Genoeg drukte dus voor het nieuwe franchise-stel.

"Het is al meteen erg druk in de winkel. Positief! We vinden het leuk om al deze klanten te helpen en te adviseren. Gelukkig is er ook begeleiding vanuit het hoofdkantoor. De eerste vier weken hebben wij dagelijkse winkelbegeleiding." zegt Tamara.

sander-tamara-de-beer-kippie-purmerend

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief