De eerste Kippie-winkel in Limburg!

1 minuten lezen
24 januari 2023

Woensdag 14 december 2022 - MAASTRICHT

Op woensdag 14 december was het moment daar. De eerste Kippie-winkel opende in Limburg en wel in de mooie stad Maastricht. Trudy en Jack Loomans konden hun geluk niet op. Zij zijn franchisenemers van dit filiaal. Trudy opende de winkel op haar verjaardag.

"Ik heb jarenlang als supermarkt manager bij de Albert Heijn gewerkt. De gedachte om iets voor mij zelf te beginnen spookte altijd door mijn hoofd. Toen ik zag dat Kippie een winkel in Maastricht wilde openen heb ik mij direct aangemeld. Mijn man Jack stond volledig achter deze keuze." vertelt Trudy enthousiast.

Onbekend in Limburg
Kippie Maastricht is de eerste winkel in Limburg. Het concept is daar nog redelijk onbekend. Trudy en Jack kunnen niet wachten om de mensen in de omgeving kennis te laten maken met de complete maaltijden, vers gegrilde producten, belegde broodjes, kiphapjes en de populaire Kippiepannen van Kippie.

We gaan er een succes van maken
"In de startfase hebben wij veel Kippie-winkels bezocht. We hebben de ervaringen van bestaande franchisenemers opgevraagd en ons goed georiënteerd. Daarna hebben Trudy en ik enkele weken stage gelopen bij een Kippie-filiaal. Zo weten wij hoe het reilt en zeilt in de winkel. In december mochten wij eindelijk onze eigen winkel openen. Wij gaan er een succes van maken!" vertelt Jack Loomans.

Kippie Maastricht vind je in winkelcentrum Brusselsepoort, tegenover de Albert Heijn. Kom gerust eens langs om al het lekkers te proeven!

Toekomstmuziek
"Onze zoon Keanu is een echte fan van het concept. Hij heeft jarenlange werkervaring opgedaan in de horeca en werkt nu fulltime als bedrijfsleider in onze Kippie-winkel. Als wij met pensioen gaan wij hij de winkel overnemen." vertelt Trudy.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief